Η "hot" μούσα της Στουτγκάρδης!

 Το σέξι τοπ-μόντελ Τζίνα-Λίζα Λόφχινκ "αναστάτωσε" την εξέδρα στο Στουτγκάρδη-Βέρντερ το βράδυ της Κυριακής, καθώς πήγε να δει διά ζώσης το νέο αμόρε της, Αρτούρ Μποκά
Ο 27άχρονος αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έζησε μεγάλες στιγμές στο "Γκότλιιμπ Ντάιμλερ Στάντιον" καθώς η ομάδα του συνέτριψε με 6-0 τη Βέρντερ και ο ίδιος πέτυχε το τελευταίο γκολ για τους Σουηβούς στο 86', όμως δεν μόνο αυτό που τον "εκτόξευσε" ψυχολογικά.
Σε αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο η παρουσία της 24άχρονης Γερμανίδας μοντέλου Τζίνα-Λίζα Λόφχνικ, η οποία πήγε στο γήπεδο μαζί με τους γονείς της, και αποκάλυψε με δηλώσεις της στην εφημερίδα "Bild" ότι εδώ και σχεδόν μισό χρόνο είναι ζευγάρι με τον Μποκά.

"Περίπου πέντε μήνες πριν γνωριστήκαμε μέσω ενός αμοιβαίου φίλου στη Στουτγκάρδη. Από τότε, ξανασυναντηθήκαμε και περνάμε ξανά μαζί", τόνισε το "εκρηκτικό" μοντέλο και πρόσθεσε:

"Ο Άρτουρ είναι πολύ αγαπησιάρικο και τρυφερό άτομο, αποπνέει το σεβασμό και ξέρει πώς να συμπεριφέρεται στις γυναίκες.

Πάντως, δεν είμαστε ακόμα μαζί επίσημα. Δεν βιάζομαι. Παρά το γεγονός ότι είναι καλό άτομο φοβάμαι λίγο επειδή οι προηγούμενες σχέσεις μου με άνδρες ήταν συνήθως ναυάγια".