Στη φυλακή για ληστεία… τριάμισι ευρώ!

«Συμβόλαιο» με την… κακοτυχία πρέπει να είχε ένας 45χρονος κάτοικος Ξάνθης, που οπλίστηκε με ένα σωρό αιχμηρά όργανα για να ληστέψει ένα οπωροπωλείο. Όμως, στάθηκε διπλά άτυχος, αφού και η λεία του δεν ήταν παραπάνω από… 3,5 ευρώ, αλλά και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών!

Ο δράστης, που είναι Έλληνας, εισέβαλε στο κατάστημα και απείλησε με ένα κατσαβίδι την μοναδική υπάλληλο που εργαζόταν, για να την εξαναγκάσει να του παραδώσει όσα χρήματα είχε το ταμείο. Η γυναίκα του άνοιξε την ταμειακή μηχανή  και διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν ότι μέσα υπήρχε το… ιλιγγιώδες ποσό των 3,5 ευρώ!

 Απογοητευμένος ο επίδοξος ληστής το έβαλε στα πόδια, αλλά η υπάλληλος του οπωροπωλείου ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο πιο μακριά συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Πάνω του βρέθηκαν ένα μαχαίρι με μήκος λεπίδας δέκα εκατοστών και τρία κατσαβίδια! Ο δράστης κρατείται στην Ασφάλεια Ξάνθης και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της πόλης με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας και της παράνομης οπλοκατοχής.