Anna delo Russo: Το νέο fashion icon!

Η νέα ισχυρή γυναίκα της μόδας είναι ένα καθαρόαιμο ιταλικό κορίτσι. Με σπουδές στην ιταλική Ιστορία της Τέχνης και την Λογοτεχνία και με μεταπτυχιακά στο Domus Academy του Μιλάνου, πέρασε 18 χρόνια στην Ιταλική Conde Nast ως Fashion Editor της ιταλικής Vogue και τώρα είναι πλέον η Editor at Large της ιαπωνικής Vogue δημιουργώντας μια νέα δύναμη στα περιοδικά και στην ουσία ανανεώνοντας την ιαπωνική αγορά μόδας.
Η ψηλόλιγνη Ιταλίδα, γεννήθηκε στο Μπάρι και εδώ και χρόνια ζει στο Μιλάνο. Διοικεί το περιοδικό στην Ιαπωνία μέσω skype και internet και κάνοντας ενίοτε ταξίδια στην Ιαπωνική πρωτεύουσα. Είναι από τις αγαπημένες γυναίκες μεγάλων και σημαντικών αντρών. Ο Helmut Newton την είχε χαρακτηρίσει ως «fashion maniac».
Ο Valentino την θεωρούσε μούσα του. H Delo Russo απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα σταδιακά μέσα από την έκθεση της ως fashion icon στα πολύ δημοφιλή blogs The Sartorialist και Jak & Jil.
Έχει δηλώσει σε συνέντευξη της ό, τι έχει 4,000 ζευγάρια παπούτσια. Ας απολαύσουμε μερικές εμφανίσεις της, που θα μπορεί να δει το κοινό σε φωτογραφική έκθεση που θα φιλοξενηθεί σύντομα στο Μιλάνο.


Αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της Ριάννα!

Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμα μια φορά οι ερωτικές περιπτύξεις της Ριάνα. Αυτή τη φορά όμως το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι ούτε ο Κρίς Μπράουν αλλά ούτε ο Μάτ Κέμπ, αλλά το μοντέλο Νατάγια Μπάρτον.  «Είχαμε ένα τέλειο δέσιμο. Παραγγέλναμε μαζί φαγητό, βλέπαμε τηλεόραση και ακούγαμε μουσική. Κράτησε λίγο γιατί η Ριάννα είχε πολύ δουλειά και έπρεπε να κρυβόμαστε συνέχεια», λέει το μοντέλο στο βιβλίο της «Low Down Dirty Shame», το οποίο αναμένεται να σκίσει σε πωλήσεις.

Σαν σήμερα

Photobucket   
  


 22-5-2011








  Γεγονoτα


334 π.Χ: Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά τους Πέρσες στη Μάχη του Γρανικού.


1955: Ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Χαρίλαος Ξενοφώντος τοποθετεί ωρολογιακή βόμβα κατά του άγγλου κυβερνήτη στο κινηματοθέατρο «Παλλάς» της Λευκωσίας. Το εγχείρημα αποτυγχάνει, επειδή ο κυβερνήτης Άρμιτεϊτζ αναχωρεί από τον κινηματογράφο λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη.


1958: Ο αμερικανός ρόκερ Τζέρι Λι Λιούις ανακοινώνει ότι παντρεύτηκε την 13χρονη ανιψιά του Μάιρα.


1960: Ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος σεισμός πλήττει τη νότια Χιλή, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3.000 άνθρωποι. Το μέγεθός του υπολογίζεται στα 9,3 Ρίχτερ.


1963: Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη εναντίον του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, ο οποίος θα υποκύψει πέντε μέρες αργότερα.


2006: Ο πίνακας του Νικηφόρου Λύτρα «Το άτακτο εγγόνι», ένα από τα 82 έργα ελλήνων ζωγράφων του 19ου και του 20ού αιώνα που εκτέθηκαν σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's, πωλείται σε ιδιώτη στην τιμή του 1.082.000 ευρώ, η οποία αποτελεί ρεκόρ για έργο έλληνα ζωγράφου παγκοσμίως.


   
      Γεννησεις


1813: Ρίχαρντ Βάγκνερ, γερμανός συνθέτης κλασσικής μουσικής. [θαν. 13/2/1883]


1859: Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, βρετανός συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου, με ήρωα τον ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς. [θαν. 7/7/1930]


1914: Σαν Ρα, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Χέρμαν Μπουλ Μπλάουντ, αμερικανός τζαζίστας. [θαν. 30/5/1993]


   
      Θανατοι


337: Μέγας Κωνσταντίνος, αυτοκράτορας του Βυζαντίου. [γεν. 27/2/274]


1825: Λασκαρίνα Πινότση, γνωστότερη ως Μπουμπουλίνα, ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης. (δολοφονήθηκε για οικογενειακούς λόγους) [γεν. 11/5/1771]


1885: Βίκτωρ Ουγκώ, γάλλος συγγραφέας. («Οι Άθλιοι») [γεν. 26/2/1802]

Bar Rafaeli:Την χώρισε o Leonardo di Caprio και... τα πέταξε έξω!

Τι να κάνει και αυτή η… χωρισμένη; Ο λόγος για την Bar Rafaeli, που όχι μόνο την άφησε ο Leo (Leonardo di Caprio για να μην έχουμε παρεξηγήσεις), αλλά εμφανίστηκε και στην αγκαλιά του Gossip Girl, Blake Lively.
Έτσι και αυτή έβαλε το μπικίνι, τούρλωσε τα… οπίσθια και φρόντισε –μέσω twitter- να μάθουν όλοι πώς «ναι, περνώ και μόνη μου καλά».
Η ίδια ανήρτησε  φωτογραφίες της, σαν και αυτές, στην σελίδα της και έγραψε από κάτω «Δεν παραπονιέμαι»… Ο Leo θα έπρεπε πάντως, που άφησε τέτοιο κορίτσι...

Θα βάλουν το συρτάκι στο βιβλίο Γκίνες!

Το συρτάκι διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο τον ρεκόρ Γκίνες. Το μεγαλύτερο συρτάκι θα συρθεί στη Ρόδο, όπου πάνω απο 2.000 άτομα πρέπει να συγκεντρωθούν για να χορέψουν στο ρυθμό του Ζορμπά και να κερδίσουν την πολυπόθητη
Θα βάλουν το συρτάκι στο βιβλίο Γκίνες.
Το χορευτικό και διαγωνιστικό γεγονός θα φιλοξενήσει
το χωριό της Κρεμαστής, ενώ οι απαραίτητες άδειες έχουν ήδη δοθεί από την επιτροπή των ρεκόρ.
Η εκδήλωση είναι μία ιδέα του πολιτιστικού συλλόγου ΕΦΑΚ και θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου 2011.

Μετέτρεψε το σαλόνι του σπιτιού του σε...πάρκινγκ για να προστατεύσει την Ferrari του!

Περήφανος για το απόκτημά του ο Jon Ryder, 28 ετών, αποφάσισε να κάνει μία διαφορετική αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού του, κάνοντας το σαλόνι του χώρο στάθμευσης. Ο λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων ανακάλυψε ένα μάλλον παράδοξο χώρο για να παρκάρει την πολυαγαπημένη του Ferrari 355 Spider.
Άνοιξε μία μεγάλη πόρτα στο πίσω μέρος του σαλονιού του και διαμόρφωσε το χώρο κατάλληλα ώστε να μπορεί να τοποθετεί το αυτοκίνητό του εντός σπιτιού. Η πόρτα του γκαράζ είναι κρυμμένη πίσω από μία κουρτίνα και με έναν απλό μηχανισμό ανοίγει και κλείνει χωρίς κανένα θόρυβο.
Μπορεί να έχει αποκτήσει το αυτοκίνητο των ονείρων του εδώ και τρία χρόνια, δεν έχει πάψει στιγμή όμως να το θαυμάζει και να το περιποιείται.  Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του και κάθε πρωί που βλέπει αυτό το κομμάτι της ιταλικής τέχνης στο σαλόνι του, αβίαστα σχηματίζεται ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Μπορεί πλέον να κοιτάζει με αγάπη και χαρά το τετράτροχο καμάρι του τη στιγμή που χαλαρώνει στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση.
Τον περασμένο χρόνο, όταν αποφάσισαν με τη σύζυγό του να μετακομίσουν, βρήκε αμέσως την ευκαιρία να μετατρέψει σε γκαράζ την αίθουσα της τηλεόρασης. Η μετατροπή διήρκεσε περίπου ένα μήνα και προσπάθησε να κρατήσει τον προϋπολογισμό σε λογικά επίπεδα, καθώς η γυναίκα του Catherine του είχε τονίσει πως είναι απλά ένα γκαράζ. Έτσι, χρησιμοποίησε όλα εκείνα τα αντικείμενα και τα έπιπλα από το προηγούμενο σπίτι, τα οποία δε χρειάζονταν στο νέο.
Η Catherine, 29 ετών, παραδέχεται πως είναι τώρα ένα άνετο και ωραίο δωμάτιο για χαλάρωση, το οποίο χρησιμοποιούν αρκετά και οι δύο. Δηλώνει πως ο άνδρας της είχε πάντα τρελές ιδέες που στο τέλος φαίνεται να λειτουργούν, χωρίς να αρνείται πως όταν έμαθε τα σχέδιά του αναφώνησε ''Όχι πάλι τα ίδια''


Christine Martin:Η «μάχη» με τα κύματα μας έστειλε αδιάβαστους! (pics+vid)

Ο ανδρικός πληθυσμός βρίζει και καταριέται την μαύρη ώρα και την στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί η Christine Martin τον αγαπημένο της Paddy McGuiness.
Η 22χρονη καλλονή είναι πασίγνωστο μοντέλο, το οποίο τον επόμενο μήνα πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι Γάλλος κωμικός, 15 χρόνια μεγαλύτερός της και εξαιρετικά επιτυχημένος στον χώρο του.
Η «μάχη» με τα κύματα έστειλε αδιάβαστους τους φωτογράφους που έδωσαν τα στιγμιότυπα με την Martin να ποζάρει αισθησιακά «αγκαλιά» με τα κύματα, να παίζει με τον φακό, αλλά και να προσπαθεί να φτιάξει δήθεν το κορδόνι από το τιγρέ μαγιό της που τάχα μου τάχα μου είχε… λασκάρει…
Η Christine, εκτός από βασίλισσα στην καρδιά του McGuiness, έχει στεφθεί και Miss Liverpool, ενώ λίγα είναι τα έντυπα παγκοσμίως στα οποία ΔΕΝ έχει φωτογραφηθεί.

Βρέθηκε το κρανίο της Τζοκόντα!

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς, σχετικά με την ταυτότητα του προσώπου, το οποίο πόζαρε στον Λεονάρντο ντα Βίντσι, όταν εκείνος ζωγράφιζε την Τζοκόντα.
Κάποια υποστήριζαν ότι δεν πρόκειται για ένα μόνο πρόσωπο αλλά για κολάζ χαρακτηριστικών φίλων και γνωστών του καλλιτέχνη, άλλα ότι η Μόνα Λίζα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αυτοπροσωπογραφία του διάσημου Ιταλού εκπροσώπου της Αναγέννησης.
Τελικά η αρχαιολογική σκαπάνη Ιταλών επιστημόνων κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, βρέθηκε ο τάφος της γυναίκας η οποία υπήρξε το μοντέλο για τη Μόνα Λίζα.
Η Τζοκόντα ονομαζόταν Λίζα Γκεραρντίνι ντελ Τζοκόντο και είναι θαμμένη σε κρύπτη, στην εγκαταλειμμένη μονή της Αγίας Ούρσουλας. Ήδη η αρχαιολογική σκαπάνη έχει εντοπίσει το κρανίο της γυναίκας, η οποία ήταν σύζυγος εμπόρου μεταξιού και πέθανε το 1542 σε ηλικία 63 ετών.
Οι περισσότεροι ιστορικοί υποστήριζαν ότι η διάσημη Τζοκόντα απεικονίζει στην πραγματικότητα τη 16χρονη σύζυγο του 35χρονου εμπόρου Φραντσέσκο ντι Τζοκόντο. Τώρα πια οι επιστήμονες ελπίζουν ότι θα αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους, αφού χάρη στο κρανίο που βρέθηκε στον τάφο, θα πραγματοποιηθεί ανάλυση μέσω υπολογιστή για να συγκριθούν τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος του προσώπου με εκείνο του πίνακα.
Το πρώτο βήμα για τους αρχαιολόγους είναι η πιστοποίηση της ταυτότητας του σωρού, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια εξέτασης DNA.

Παντρεύτηκε 107 φορές!

Πολλοί μπορεί να ζηλέψετε, αλλά μόνο ένας είναι ο τυχερός! Ο Μπέλο Μαασάμπα, ο οποίος έχει παντρευτεί… 107 φορές!
Ο μουσουλμάνος θεραπευτής από την Νιγηρία έχει παντρευτεί 107 γυναίκες και τις ικανοποιεί όλες τις γυναίκες του. Όσες του έχουν μείνει δηλαδή, γιατί έχει πάρει διαζύγιο από 12, επειδή ήταν απείθαρχες, ενώ έχουν πεθάνει μερικές ακόμα.
Αυτή την στιγμή ζει κάτω από την ίδια στέγη με 86 γυναίκες εκ των οποίων η μεγαλύτερη είναι 64 και η μικρότερη 19…

Chloe Sims:Άναψε φωτιές στο Ντουμπάι!

H Chloe Sims βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Ντουμπάι απολαμβάνοντας τις διακοπές της και εκμεταλλευόμενη την διακοπή των γυρισμάτων του βρετανικού reality «The Only Way Is Essex».
Η 29χρονη τηλεπερσόνα εντυπωσίασε μέσα στο ροζ μπικίνι της, αποδεικνύοντας ότι ο ιδρώτας που έχυνε όλο το προηγούμενο διάστημα, ακολουθώντας σκληρή προπόνηση μέσα στη φύση, δεν πήγε χαμένος.

Εκτός από το τέρας υπάρχει και η άγρια γάτα του Λοχ Νες!

Κάποτε ήταν το τέρας του Λοχ Νες ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων γύρω από την διάσημη σκωτσέζικη λίμνη. Τώρα φαίνεται να χάνει τα πρωτεία...
'Οσοι μένουν στις όχθες της διάσημης λίμνης μιλούν με τρόμο για μια γιγαντιαία μαύρη γάτα η οποί δεν διστάζει να σκοτώσει άλλα ζώα στο μέγεθος της!
Η μαύρη γάτα, εντοπίσθηκε να τριγυρνάει στους γύρω λόφους παραμονεύοντας για το απόμενο θύμα της!
Πάντως μέχρι στιγμής κατηγορείται οτι σκότωσε ένα πρόβατο και έναν σκύλο!
Οι γονείς δεν αφήνουν τα παιδιά τους να βγουν έξω στις αυλές να παίξουν, ενώ έχουν αρχίσει περιπολίες...


Της έσπασε το μαγαζί για να μην του "κλέψει" την πελατεία!

Με... φορτηγό εισέβαλε ένας άνδρας στο μαγαζί μιας γυναίκας στα Ζαρουχλέικα!
Σύμφωνα με το thebest.gr αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο δράστης για να εκδικηθεί μια ιδιοκτήρια καταστήματος  την οποία είχε κατ΄επανάληψη... προειδοποιήσει να μην ανοίξει μαγαζί με τυρόπιτες στην περιοχή, απειλώντας την ότι θα της το κάνει "καλοκαιρινό".
Η ιδιοκτήτρια αγνόησε τις απειλές και άνοιξε το κατάστημα στην περιοχή που αυτός διατηρεί καφενείο.
Ο δράστης που θεώρησε ότι το μαγαζί είναι ανταγωνιστικό στις 4 σήμερα τα ξημερώματα πήρε ένα φορτηγό και εισέβαλε στο μαγαζί της!
Όμως το συμβάν, για κακή του τύχη κατέγραψε κάμερα του καταστήματος και ο  δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Επιχείρησε να πουλήσει πέτρα από το Διάστημα!

Μια Αμερικανίδα συνελήφθη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να πουλήσει μια πέτρα από το Διάστημα έναντι του ποσού του 1,7 εκατ. δολαρίων σε ερευνητή της ΝΑΣΑ στην πόλη Έλσινορ της Καλιφόρνια.
«Είναι πιθανό να προέρχεται από το Διάστημα, ωστόσο πρέπει να εξεταστεί πρώτα», ανέφερε η Gail Robinson, μέλος της ΝΑΣΑ.
Εκατοντάδες κιλά διαστημικής πέτρας συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια των αποστολών του διαστημικού προγράμματος Apollo, με τις περισσότερες να έρχονται στη Γη με τις αποστολές 15, 16 και 17. Οι πέτρες από το Διάστημα θεωρούνται εθνική κληρονομιά στις Η.Π.Α. και απαγορεύεται αυστηρά η αγοραπωλησία τους.

Έκανε ''σεξ'' με 1.000 αυτοκίνητα!

Ο λόγος για τον Edward Smith, λάτρη των τεσσάρων τροχών, ο οποίος ζει με την τρέχουσα ''φίλη''του, ένα λευκό Volkswagen Beetle με το όνομα Vanilla.
Επιμένει ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του. Παραδέχεται πως μπορεί, για τους περισσότερους από εμάς, να θεωρείται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν βλέπει ταινίες όπως το Herbie και το Knight Rider δε μπορεί να συγκρατηθεί.
Βιώνει ένα αίσθημα αγάπης και  τον κατακλύζει η επιθυμία να  εκφράσει στα αξιαγάπητα αυτοκίνητα και αντικείμενα του πόθου του, την αγάπη του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ρομαντικό, καθώς γράφει ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάει, τους μιλάει, τα φιλάει και τους συμπεριφέρεται όπως θα έκανε σε μία κοπέλα. Προσθέτει πως δε θέλει να πληγώσει κανέναν, απλά η επιθυμία του για τα οχήματα ξεπερνά τα πάντα και εκφράζει με ακρίβεια την προτίμησή του.
Ο Smith είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 και τονίζει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ έλξη για γυναίκες, αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος. Η σεξουαλική του περιπλάνηση δεν περιορίστηκε μόνο στα αυτοκίνητα και επεκτάθηκε και σε άλλα οχήματα, όπως ένα ελικόπτερο. Πριν τη Vanilla είχε ''δεσμό'' με τη Victoria ένα VW Beetle, μοντέλο του 1969.
Ο 57χρονος άνδρας δε μιλούσε για τις προτιμήσεις του και αποσιωπούσε το μυστικό του φετίχ για να μη δημιουργηθούν αντιδράσεις στους οικείους του. Η ευκαιρία να μιλήσει του δόθηκε όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο''mechaphili''. Μιλώντας για τα πάθος του αναφέρει ότι μεγάλωνε μαζί του από την παιδική του ηλικία. Του άρεσαν τα χαριτωμένα αυτοκίνητα από την αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό, πιο εσωτερικό. Μέσα από αυτή την αγάπη έβρισκε διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούσαν και αισθανόταν την ολοκλήρωση.
Ο Edward Smith είναι πλέον μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που αριθμεί πάνω από 500 μέλη, ''εραστές'' αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Απροσδιόριστο το... φύλο ενός μωρού στο Αζερμπαϊτζάν!

“Ούτε αγόρι ούτε κορίτσι” μπορεί να χαρακτηριστεί ένα νεογέννητο μωρό στο Αζερμπαϊτζάν, κάτι που πιθανότατα οφείλεται σε ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Το βρέφος αυτό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AZE.az γεννήθηκε στις 12 Απριλίου, ζύγιζε 3 κιλά και 600 γραμμάρια και είχε ύψος 50 εκατοστά, ενώ η μητέρα του Μπάκχαρ Γκουρμπάνογα, έχει ήδη ξεκινήσει το θηλασμό.
Ο υπέρηχος είχε δείξει ότι το παιδί θα ήταν αγόρι, σύμφωνα με τη μητέρα, ενώ στη συνέχεια οι γιατροί είδαν ότι θα γεννούσε κορίτσι.
Για την ώρα, οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν για ποιον ακριβώς λόγο δεν μπορεί να προσδιοριστεί το φύλο του μωρού. Όμως, σύμφωνα με τη γενετίστρια Σέχερ Ισμαίλοβα, το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα σπάνιο, αφού εντοπίζεται στο 1 από τα 2.000 νεογέννητα.
«Σε αυτή την περίπτωση η ανωμαλία αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση» λέει η γενετίστρια. Το φύλο του μωρού θα προσδιοριστεί από γενετικές εξετάσεις και κυρίως από την ανάλυση των χρωμοσωμάτων.
Σύμφωνα με μια ομάδα επιστημόνων πάντως, η ανωμαλία στο έμβρυο προήλθε από τις ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ πιθανό θεωρούν και τον παράγοντα της κληρονομικότητας.

Είχε... άγιο 23χρονη οδηγός ταχύτητας! (vid)

Σώθηκε από θαύμα! Η Σιμόνα Ντε Σιλβέτρο, από την Ελβετία, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου της στην πίστα της Ινδιανάπολης, αλλά τελικά την... γλύτωσε με μερικά εγκαύματα!
Η μόλις 23χρονη πιλότος κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, για τους αγώνες ταχύτητας που έχουν προγραμματιστεί στα τέλη του μήνα, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου που οδηγούσε για την κατηγορία Indy Cars συγκρούστηκε στις προστατευτικές μπαριέρες και πήρε φωτιά!
Για καλή της και μεγάλη της τύχη γλίτωσε με λίγα εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο χέρι.

73χρονη Bodybuilder! (vid)

Η 73 χρονη  Ernestine Shepherd εκτός από το σκούπισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο κάνει και Bodybuilding και μάλιστα  σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Η 73 χρονη σηκώνει μπάρες πολλών κιλών και έχει κερδίσει σε πολλούς διαγωνισμούς bodybuilding και άρσης βαρών.
Βλέποντας τα καλογυμνασμένα πόδια της και τα στιβαρά της μπράτσα σίγουρα θα νομίζετε πως αυτή η ηλικιωμένη ξεκίνησε τη γυμναστική σε μικρή ηλικία. Ε, λοιπόν γελιέστε. Όπως ανέφερε η ίδια την ξεκίνησε στα 56 της χρόνια  και μάλιστα όχι εντατικά.
Η 73χρονη θεωρείται η γηραιότερη bodybuilder στον κόσμο και πλέον έχει θέση στο βιβλίο του record Guinness!

Αλουμινόχαρτο αξίας 320.000 ευρώ!

Τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής φέρονται ότι άρπαξαν από επιχειρηματία, δύο άτομα τα οποία κατηγορούνται από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για απάτη. Του πούλησαν επιχρυσωμένο αλουμινόχαρτο αντί χρυσού, έναντι 320.000 ευρώ.

Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία του 69χρονου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου να διασφαλίσει τις τραπεζικές του καταθέσεις, του πούλησαν πλαστές χρυσές λίρες, αξίας 320.000 ευρώ, που όπως αποκαλύφθηκε ήταν επιχρυσωμένα νομίσματα αλουμίνιου.
'Ενας από τους κατηγορούμενους, ηλικίας 43 ετών, συνελήφθη και ανακρίνεται από αστυνομικούς της ασφάλειας, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Οι δύο άνδρες πλησίασαν τον ανυποψίαστο επιχειρηματία και με το πρόσχημα της οικονμικής κρίσης, τον έπεισαν να μετατρέψει τις καταθέσεις του σε λίρες Αγγλίας.
Μάλιστα, για να γίνουν πιστευτοί του είπαν ότι δήθεν είχαν βρει τις λίρες στη διάρκεια ανασκαφής και για το λόγο αυτό τα νομίσματα ήταν παλιάς κοπής και γνήσια 100%.
Σύμφωνα με την αστυνομία μέσα σε διάστημα δύο μηνών ο 69χρονος έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα αναλήψεις από την τράπεζα και οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι του πούλησαν 1.400 λίρες, οι οποίες, δεν ήταν ούτε καν κίβδηλες, αλλά επιχρυσωμένο αλουμίνιο.
Όταν ο 69χρονος διαπίστωσε ότι εξαπατήθηκε κατήγγειλε το γεγονός και οι αστυνομικοί της ασφάλειας του ζήτησαν να προσποιηθεί ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει και άλλες λίρες. Στο ραντεβού που κλείστηκε συνελήφθη ο 43χρονος την ώρα που εισέπραττε από τον επιχειρηματία άλλα 40.000 Ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ένα περίστροφο και ένα πιστόλι κρότου.

Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού!

Τον Νοέμβριο του 2001 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να ανακηρύξει την 21η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη. Κάλεσε όλα τα κράτη - μέλη, τις διακυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις να διοργανώσουν εκδηλώσεις, που θα διευρύνουν τη γνώση των λαών σχετικά με τον παγκόσμιο πολιτιστικό πλούτο και να ενθαρρύνουν μέσω της εκπαίδευσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης τη γνώση της αξίας της πολιτισμικής διαφορετικότητας.

Η ιστορία της FIFA

Η FIFA (Federation Internationale de Football Association) είναι η ανωτάτη ποδοσφαιρική αρχή και ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στον κόσμο. Ιδρύθηκε στις 21 Μαΐου 1904 στο Παρίσι από τις ομοσπονδίες 7 ευρωπαϊκών κρατών, υπακούοντας στην ανάγκη για έναν οργανισμό, που θα εποπτεύει το άθλημα του ποδοσφαίρου, το οποίο στις αρχές του 20ου αιώνα αναπτύσσετο με ταχείς ρυθμούς.

Η πρώτη μη ευρωπαϊκή χώρα που εισήλθε στην FIFA υπήρξε η Νότιος Αφρική (1909) και ακολούθησαν η Αργεντινή (1912), η Χιλή (1912) και οι ΗΠΑ (1913). Η Ελλάδα έγινε μέλος της FIFA πολύ αργότερα και συγκεκριμένα το 1927, ένα χρόνο μετά την ίδρυση της ΕΠΟ.

Η FIFA μετά μακρά διαμάχη με την Αγγλική Ομοσπονδία πήρε τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια της το 1924, με τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχε προηγηθεί ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι διεθνείς συναντήσεις είχαν μειωθεί δραματικά, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν στρατευθεί και πολεμούσαν στα μέτωπα.

Η επιτυχία των ποδοσφαιρικών Ολυμπιακών τουρνουά του 1924 και του 1928 ώθησε τον Πρόεδρο της FIFA Ζιλ Ριμέ να εισηγηθεί τη διοργάνωση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου (Μουντιάλ), ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών έγινε πραγματικότητα το 1930 στην Ουρουγουάη με νικήτρια την ομάδα της φιλοξενούσας χώρας. Με την πάροδο του χρόνου το Παγκόσμιο Κύπελλο κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση και σήμερα αποτελεί τη δεύτερη δημοφιλέστερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών, η FIFA διοργανώνει τα Παγκόσμια Κύπελλα Γυναικών, Εφήβων, Νέων, Νεανίδων, Σάλας (Φούτσαλ) και Συλλόγων.

Η FIFA εδρεύει στη Ζυρίχη και αποτελείται από 6 συνομοσπονδίες:

    AFC (Ασία)
    CAF (Αφρική)
    COMENBOL (Νότιος Αμερική)
    CONCACAF (Βόρειος και Κεντρική Αμερική και Καραϊβική)
    OFC (Ωκεανία)
    UEFA (Ευρώπη)

Κάθε Εθνική Ομοσπονδία (ΕΠΟ για την Ελλάδα) είναι μέλος τόσο της FIFA, όσο και της Συνομοσπονδίας της Ηπείρου της.

Luli Fernandez:Απο τη Αργεντινή μας παίζει μπάλα!

Η Luli Fernandez, γνωστό μοντέλο της Αργεντινής, έχει μια λατρεία με του Αργεντίνους ποδοσφαιριστές καθώς κατά το παρελθόν τα είχε μπλέξει με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και πρόσφατα με τον Πάμπλο Μούτσε. Όπως φαίνεται η Φερνάντεζ είναι φαν της Μπόκα!

Jenni Farley:Το δυνατό της σημείο είναι το...μπούστο της!

Η Τζένι Φάρλεϊ ή αλλιώς «JWoww» πρωτοεμφανίστηκε το 2009 στο ριάλιτι «Jersey Shore» του MTV. Η εκπομπή συνεχίζει να είναι στον αέρα και η Τζένι να προσελκύει τα φλας των φωτογράφων! Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι οι περισσότεροι να το θεωρούν το χειρότερο που πέρασε ποτέ από το MTV, όμως η Φάρλεϊ δεν τους απογοητεύει καθόλου με τις σέξι εμφανίσεις της!

Nicole Scherzinger:Εμφάνιση «φωτιά» στο American Idol !

H εκρηκτική Nicole Scherzinger βρέθηκε ως guest στο μουσικό show American Idol και έκανε μια εμφάνιση «φωτιά».
Η 32χρονη πρώην leading singer του συγκροτήματος Pussycat Dolls ξεσήκωσε κριτές, διαγωνιζόμενους και κοινό με το τολμηρό λευκό outfit που επέλεξε να φορέσει και τραγούδησε μαζί με τον 50 cent.
Η Nicole φέτος το φθινόπωρο θα βρίσκεται στο πλευρό του Steve Jones ως συνδιοργανώτρια στο X Factor και είναι πολύ ενθουσιασμένη, όπως δήλωσε.

Σαν σήμερα

Photobucket   
  




 21-5-2011








   
      Γεγονoτα


1819: Το πρώτο ποδήλατο κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


1821: Δεύτερη σύσκεψη κρητικών οπλαρχηγών και προκρίτων στα Γλυκά Νερά Σφακίων για τον Αγώνα. Συγκροτείται η «Καγκελαρία».


1904: Ιδρύεται στο Παρίσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA).


1965: Ο απόστρατος στρατηγός Ιορδανίδης δημοσιεύει στην εφημερίδα «Το Βήμα» άρθρο, στο οποίο αναφέρει: «Αι πλέον πρόσφαται ενδείξεις πείθουν ότι μια χούντα παρασκευάζει με ευρύτατους ελιγμούς επιθέσεις κατά της Δημοκρατίας».


1995: Πραγματοποιείται στην Ελλάδα η πρώτη κατεδάφιση με δυναμίτη στο 15ώροφο και επί 30 χρόνια ημιτελές κτήριο του Ερυθρού Σταυρού, στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Σλίμαν.


2005: 50ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Νικήτρια αναδεικνύεται για λογαριασμό της Ελλάδα η Έλενα Παπαρίζου με το τραγούδι «My Number One» σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού. Είναι η πρώτη νίκη της Ελλάδα στα 31 χρόνια συμμετοχής της στο θεσμό.


   
      Γεννησεις


428 π.Χ: Πλάτων, έλληνας φιλόσοφος. [θαν. 347 π.Χ.]


1910: Τζίνα Μπαχάουερ, σπουδαία ελληνίδα πιανίστρια, ιταλοαυστριακής καταγωγής. [θαν. 22/8/1976]


1921: Αντρέι Ζαχάροφ, σοβιετικός φυσικός και ακτιβιστής. Πάλεψε για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα του και βραβεύτηκε με Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο όμως αρνήθηκε. [θαν. 14/12/1989]


   
      Θανατοι


1895: Φραντς Φον Ζουπέ, αυστριακός συνθέτης κλασσικής μουσικής, που διακρίθηκε στην οπερέτα. («Ελαφρύ Ιππικό») [γεν. 18/4/1819]


2000: Τζον Γκίλγουντ, σπουδαίος άγγλος ηθοποιός. [γεν. 14/4/1904]


2006: Γεράσιμος Βασιλόπουλος, ιδρυτής της αλυσίδας τροφίμων «Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος ΑΕ», που πρόσφερε «και του πουλιού το γάλα ...», αλλά και του ιδρύματος «Τράπεζα Τροφίμων για την Καταπολέμηση της Πείνας». [γεν. 1917]

23 γυναίκες κατηγορούνται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας!

Σουηδός εισαγγελέας απήγγειλε σήμερα κατηγορίες κατά 23 γυναικών και ενός άνδρα για την κατοχή και διανομή φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας, έγινε γνωστό από το δικαστήριο της πόλης Φάλουν.
Ο μόνος άνδρας που εμπλέκεται είναι ο 42χρονος Λαρς Σκόγκλουνγκ, που θεωρείται ο «εγκέφαλος» του δικτύου, οι γυναίκες μέλη του οποίου μοίραζαν μέσω Διαδικτύου έναν μεγάλο αριθμό πορνογραφικών φωτογραφιών μικρών παιδιών.
Οι 23 γυναίκες είναι όλες Σουηδές, από διάφορες πόλεις της χώρας ηλικίας από 38 έως 70 χρόνων και δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Δύο εξ αυτών είχαν επεκτείνει τη δουλειά τους και, εκτός από φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, μοίραζαν και πορνογραφικό υλικό με ενηλίκους.
Ο κ. Σκόγκλουνγκ που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο είχε στην κατοχή του 1.181 φωτογραφίες και 40 βίντεο που, σύμφωνα με το δικαστήριο, αφορούν σε παιδική πορνογραφία.
«Εκατόν δεκαπέντε από τις φωτογραφίες και 37 από τα βίντεο απεικονίζουν παιδάκια πολύ μικρής ηλικίας, θύματα βίας και εξαναγκασμού που πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρακτικές ιδιαίτερα σκληρές» αναφέρεται στο κατηγορητήριο.
Ο εμπνευστής του δικτύου παιδικής πορνογραφίας αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έξι και πλέον ετών, ενώ οι γυναίκες που οικειοθελώς συνεργάζονταν μαζί του, βρίσκοντας πελάτες μέσω του Διαδικτύου, αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως δύο χρόνων.

Νέα πληκτρολόγια που θα μαντεύουν τι θέλει να γράψει ο χρήστης!

H Apple κατέθεσε μία νέα πατέντα η οποία υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στα  πληκτρολόγια.
Το νέο πληκτρολόγιο που ετοιμάζει η Apple, θα διευκολύνει πολύ κόσμο που δεν είναι καλοί στο γράψιμο αφού θα μπορεί να γνωρίζει ποιό θα είναι το επόμενο πλήκτρο που θα πατήσει.
Η πρόβλεψη αυτή λειτουργεί με μικροαισθητήρες οι οποίοι θα βγάζουν αέρα από τα πλήκτρα έτσι ώστε να μπορούν να εντοπίσουν τα δάχτυλα του χρήστη πριν αυτά αγγίξουν την επιφάνεια του πλήκτρου και στη συνέχεια ανάλογα με την κίνηση τους μπορούν να καταλάβουν την πρόθεσή του.
Το σύστημα αυτό με τον αέρα σίγουρα θυμίζει σε πολλούς κάποιο σύστημα που θα βοηθάει τα δάχτυλα του χρήστη να μην ιδρώνουν και όχι κάτι που θα διευκόλυνε την πληκτρολόγηση.
Άλλο ένα χαρακτηριστικό του συστήματος αυτού, είναι οτι τα πλήκτρα θα πιέζονται αυτόματα προς τα κάτω για να μην χρειάζεται ο χρήστης να του ασκεί μεγάλη πίεση.
Απ’ οτι φαίνεται πάντως η τεχνολογία αυτή της Apple μάλλον δεν θα ενθουσιάσει και πολλούς χρήστες αφού στην ουσία δεν προσφέρει και κάτι σημαντικό.
Πάντως από την πλευρά της η εταιρία ετοιμάζεται να εφαρμόσει αυτή την τεχνολογία σε μικρά πληκτρολόγια, όπως ίσως αυτό του MacBook Air, ποτέ δεν ξέρεις...