Στο τρένο με το... πόνυ του!

Με το πόνυ του αποφάσισε να μπει στο τρένο ένας Ουαλός “φιλόζωος” τον οποίο όμως σταμάτησε την τελευταία στιγμή το προσωπικό...   
Ο αγνώστου ταυτότητας άντρας, πήρε το πόνυ του και κατευθύνθηκε προς τον πλησιέστερο σταθμό τρένου του Ρέξχαμ, της Ουαλίας όπου διαμένει και ζήτησε δύο εισιτήρια για την επόμενη στάση.
Το παράλογο αίτημα του όμως δεν έγινε δεκτό αφού ο υπάλληλος στα εκδοτήρια τον ενημέρωσε πως τα άλογα δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Απ' ότι φαίνεται όμως ο “συνοδός” του τετράποδου ζώου δεν τον άκουσε και κατευθύνθηκε προς τις αποβάθρες, πάντα με το πόνυ του. Λίγο πρίν μπει όμως, ένας άλλος υπάλληλος τον σταμάτησε υπενθυμίζοντας ότι δεν επιτρέπεται να μπει μαζί με το άλογο του.
“Γνωρίζω πολύ καλά το νόμο” ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο κάτοχος του πόνυ στον υπάλληλο και έτσι το πήρε και κατευθύνθηκαν και οι δύο(!) προς το ασανσέρ.
Αργότερα, ένας εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής γραμμής της Ουαλίας ανέφερε σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα telegraph ότι οι υπεύθυνοι επιτρέπουν την επιβίβαση ατόμων με μικρά ζώα, όπως τα σκυλιά ή τους σκύλους-οδηγούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν την είσοδο μεγάλων ζώων που μπορούν να “παρουσιάσουν κίνδυνο” για το ευρύ κοινό.