Ελληνική Συμμετοχή στην πρώτη θέση σε Παγκόσμιο Μουσικό Διαγωνισμό!(vid)

Διπλή νίκη για την Ελληνική συμμετοχή και το νεαρό τραγουδιστή Γιώργο Ψωμιάδη σε παγκόσμιο μουσικό διαγωνισμό με θέμα τη Celine Dion, όπου διεξήχθη σε δύο φάσεις.
Στην πρώτη, χρήστες του διαδικτύου από ολόκληρο τον κόσμο κλίθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα σε 200 συμμετέχοντες, 70 projects από 15 χώρες.
Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 3000 ψήφους κι έτσι ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Ψωμιάδης τερμάτισε στην πρώτη θέση .
Στη συνέχεια, επιτροπή, αποτελούμενη από συνεργάτες και παραγωγούς της Celine Dion, κρίνοντας τους 5 πρώτους, του προηγούμενου γύρου, θα όριζε τον τελικό νικητή. Η Ελληνική συμμετοχή αποκτά τη δεύτερη πρωτιά της μιας και οι κριτές έδωσαν στον Γιώργο Ψωμιάδη την πρώτη θέση.

Ο Γιώργος διαγωνίστηκε με μια διασκευή, του τραγουδιού της Celine Dion “Je sais pas / I don’t know” και παρόλο που η φωνή του επιδέχεται φυσικά πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης, του δίνουμε θερμά συγχαρητήρια που δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο των μουσικών reality για να αναδείξει το ταλέντο του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει!