Με "καυτό" μπικίνι...γενεθλίων η Audrina Patridge!

Με "χαμόγελο μέχρι τα αυτιά" η καυτή Οντρίνα Πάτριζ δείχνει στο φωτογραφικό φακό πόσο καλά περνά στο πάρτυ που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της! Το ενδιαφέρον είναι ότι συνοδευόταν από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος στο παρελθόν την είχε αποκαλέσει “άκαρδη”...
Η Οντρίνα Πάτριζ και ο Κόρει Μπόχαν, πρώην ζευγάρι της σοουμπίζ δεν είχε εμφανιστεί ξανά μαζί από τον Μάρτιο, όπου είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τον χωρισμό τους μετά το πόστ του Μπόχαν στο twitter, στο οποίο αποκαλούσε την Οντρίνα... “άκαρδη”!
Παρ' ολαυτά, το ζευγάρι φαίνεται να είναι ξανά μαζί αφού εμφανίστηκε στο πουλ- πάρτυ της σέξυ Οντρίνα στο Λας Βέγκας, με αφορμή τα 26α γενέθλια της.
Φήμες λένε ότι οι δυο τους ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια που τους κρατούσαν μακρυά και είναι πάλι μαζί. Μάλιστα, ο Μπόχαν την ημέρα του πάρτυ έγταψε στο twitter του: “Πάω προς την παραλία. Θα γιορτάσω τη μέρα μου με ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο που έχει γενέθλια”, υπονοώντας προφανώς την καλή του.
Το ζευγάρι αυτό, μια χωρίζει- μια τα βρίσκει αφού μετά τη γνωριμία τους το 2008, χώρισαν την επόμενη χρονιά, τα ξαναβρήκαν το 2010 και χώρισαν το Μάρτιο του 2011. Τώρα είναι πάλι μαζί; Θα δείξει...